55+

Zomer op ’t Plein: zes gezellige middagen voor senioren op en rond Kerkplein

Foto: Zomer op ’t plein

Bibliotheek IJmond Noord, Stichting Welzijn Beverwijk, Kennemer Theater en Centrum voor de Kunsten organiseren op en rond het Kerkplein zes gezellige middagen voor 65+’ers.

Op iedere maandag van 13 juli tot en met 17 augustus organiseren de culturele en sociale organisatie van Beverwijk met elkaar zes zomerse middagen met allerlei leuke workshops en proeverijtjes voor de 65-plussers op en rond het Kerkplein in Beverwijk, waarbij ontmoeting en gezelligheid voorop staan!

Omdat er dit jaar veel minder mensen fysiek naar het buitenland zullen reizen komt nu het buitenland naar ons toe, want elke maandag staat een Europees land centraal tijden Zomer op ’t Plein: Frankrijk (13 juli), Spanje (20 juli), Turkije (27 juli), Duitsland (3 aug.), België (10 aug.) en Engeland (17 aug.).

Iedere week is de inloop vanaf 13.00 uur. Men kan per middag tussen 14.00 en 16.00 uur meedoen aan vier leuke activiteiten van elk een halfuur. Zo is er bijvoorbeeld een workshop met en over literatuur van het land. Leuk voor echte lezers, maar écht net zo leuk voor wie (bijna) nooit leest!Toegang en kaartverkoop
Toegang: € 7,- per middag voor 4 workshops, inclusief koffie/thee, wat lekkers en een drankje na afloop. Kaartverkoop en meer info via www.bibliotheekijmondnoord.nl en bij de klantenservice in de bibliotheek. Telefonisch reserveren tijdens de openingsuren kan ook: 0251 – 228591.

De middagen zijn mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van het Oranjefonds, Stichting RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en de Rabobank.

Reacties

Cookieinstellingen