Duinkaart voor Noordhollands Duinreservaat nu ook digitaal of als app

Foto: Wim Meijer Fotografie

Al jarenlang weten we niet beter: een duinkaart koop je in de automaten bij de ingangen van het duingebied of op de verkooppunten. Maar veel handiger en milieuvriendelijker is het om de kaart online te bestellen. De kaart wordt dan direct en volledig ingevuld thuisgestuurd, waarmee een berg papier wordt uitgespaard.

(bron: PWN / foto’s: Wim Meijer Fotografie)

Wie een duinkaart online koopt, kan automatisch een melding krijgen als de kaart verloopt. Daarbij zijn de online kaarten voor 1 of 3 jaar ook nog eens goedkoper dan de kaarten uit de automaat of van de verkooppunten.Duinkaart als app
Van de jaarkaarten, zowel die voor 1 als voor 3 jaar, biedt PWN nu ook een digitale versie aan. Deze Digiduinkaart kan als app worden geïnstalleerd op de smartphone. In de app kan men de online aangeschafte duinkaart uploaden. Nog milieuvriendelijker dus, en men heeft de kaart altijd bij de hand. De kaart kwijtraken hoort daarmee voorgoed tot het verleden. De PWN Digiduinkaart is te bestellen via de webshop. De Digiduinkaart app van PWN is te vinden in de Apple Store en de Google Play Store. Tablets zijn uitgesloten van ondersteuning.Waarom een duinkaart?
PWN krijgt geen subsidies voor natuurbeheer. Voor het Noordhollands Duinreservaat betaalt men daarom toegang door middel van een duinkaart. Zo draagt men met een bezoek aan het duingebied een steentje bij aan het beheer en behoud van de duinen.

Reacties