Chateau Marquette met certificaten op aandelen door de coronacrisis

Foto: Wim Meijer Fotografie

Twee weken na de lancering van het ‘certificaten op aandelen programma voor particulieren’, bedoeld om Hotel & Chateau Marquette door en uit de corona crisis te halen, lanceert Marquette nu het partner programma voor zakelijke investeerders.

Vrijdag 10 juli om 17:00 uur organiseert Erik Kuiper-van den Berg een vrijblijvende borrel voor geïnteresseerde zakelijke investeerders op het kasteel.  “in deze tweede fase willen wij graag onze leveranciers en partijen uit de IJmond aan ons binden als partner van Marquette”, aldus de directeur/eigenaar van Hotel & Chateau Marquette.Deelnemen aan het partner programma kan vanaf 125 certificaten oplopend tot 1000 certificaten. Ook op deze certificaten ontvangt de koper een besteedbaar tegoed van € 30,00 per certificaat en minimaal € 125,00 retour over vijf jaar. Als zakelijk partner kan het tegoed ingezet worden voor bijvoorbeeld een productlancering, een diner voor de medewerkers als onderdeel van het kerstpakket of om de goede klanten te bedanken voor hun trouw door ze een weekendje weg cadeau te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kuiper-van den Berg: “naast een hoog rendement krijg je als partner ook vijf jaar lang commerciële aandacht. Een vermelding op de website bijvoorbeeld maar ook een partner bord op het kasteel en tijdens de vele publiek evenementen die wij organiseren zal het partner bord als achtergrond van het podium dienen. Partners kunnen Marquette dus ook inzetten in hun interne- en/of externe marketing. Beide partijen plukken uiteindelijk de vruchten van de samenwerking”.

Vrijdag 10 juli om 17:00 uur organiseert Kuiper-van den Berg een vrijblijvende borrel voor geïnteresseerde zakelijke investeerders op het kasteel. Aanmelden kan via de mail en is door de corona beperkingen noodzakelijk.

Reacties