Groots opgezet Interactief spel: Beverwijk Ontsleuteld

Foto: Pixabay

De komende periode is Beverwijk het toneel van een groots opgezet interactief spel en waarbij iedereen kan meespelen! Het spel kent op diverse vlakken de nodige uitdagingen, waarbij onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding de sleutels voor het succes zijn om het spel tot een goed einde te kunnen brengen.

(bewerkt persbericht)

Heuse spion

De organisatoren beschrijven het als volgt waar deelnemers zichzelf als een heuse spion kunnen wanen. Deelnemers moeten aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties traceren in het centrum van Beverwijk. Zo moeten ze de bijbehorende opdrachten ontsleutelen, alle telefoonnummers vrijspelen en zo snel mogelijk telefonisch contact proberen te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever!

Telefoon bij de hand houden

Wie zich heeft aangemeld voor het spel moet de telefoon overigens goed bij de hand weten te houden. Je kunt zomaar een belletje krijgen. Een telefoontje en je bent gezien. Aanmelden voor het spel is op verschillende manieren mogelijk. Dat kan volgens de organisatoren met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s. Ook alleen aanmelden is mogelijk.

Een interactieve beleving

Ontsleuteld is niet zomaar een spel maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.

Toegankelijk te maken

De afgelopen periode hebben de organisatoren van het spel hard gewerkt om deze interactieve ervaring voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de groepsgrootte. Of je nu alleen, met de familie, vrienden, collega’s of het gehele bedrijf deel wilt nemen. Dit uitstapje is overigens geheel corona-proof in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel met elkaar verbonden voelt! Kortom: het ideale uitje bij jou in de buurt!

Informatie

Meer informatie is te vinden op de website van Ontsleuteld.

Openingsfoto: Pixabay

Reacties