Street-art met een vleugje Smaakmarkt in Wijk aan Zee

Foto: Rianne te Kaat

Kunstenares maakt 3D grondschildering  op Julianaplein om toch een beetje de zomerse sfeer van de jaarlijkse Smaakmarkt ook in coronatijd naar Wijk aan Zee te brengen.

Wijk aan Zee is genieten van strand en zee, maar ook van lekker eten, drinken, gezelligheid en volop cultuur. De wekelijkse Smaakmarkt is niet voor niets elk jaar een van de hoogtepunten van de Wijk aan Zeese zomer. Het evenement moest echter, net zoals veel andere activiteiten, worden afgelast.

Om het Smaakmarkt-gevoel toch een beetje te kunnen beleven, krijgt het Julianaplein deze week een unieke 3D grondschildering. Het ontwerp blijft nog even een verrassing, maar vanaf 30 juli (tot het eind van de zomer) is het kunstwerk te bewonderen.

Rianne te Kaat aan ’t werk op woensdag 29 en donderdag 30 juli
Elianne de Zwarte kwam op het idee, Stichting Actief Wijk aan Zee was meteen enthousiast. Elianne: “Het leuke van een 3D grondschildering is dat je ‘in de tekening kunt stappen’. We dagen je dus uit: zoek een goeie plek, strike-a-pose, en maak een foto!” De street-art zal gemaakt worden door kunstenares Rianne te Kaat. Wil je haar in actie zien? Als het weer meezit, gaat zij woensdag 29 juli en donderdag 30 juli aan de slag op het Julianaplein.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen