Open Dag Centrum voor de Kunsten Beverwijk op zaterdag 22 augustus

Foto: Centrum voor de Kunsten Beverwijk

Kennismaken met kunst en cultuur voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar; ouders kunnen de Open Dag volgens via livestream

Wat maakt dansen nou zo leuk? Hoe zou het zijn om te acteren? Hoe klinkt een klarinet nou eigenlijk? Zou ik wat kunnen met mijn ritmegevoel? Ik hoor dat die muzieklessen zo goedkoop zijn, hoe zit dat? Ontdek het! Vraag het! Ondervind het! Doe het! Je fantasie ontwikkelen en op een nieuwe manier uiting geven aan gedachten en emoties. Daar groeit een mens van. En of je dat nou via dans, theater, muziek of beeldende kunst bewerkstelligt, dat voelt goed!

Weet je nog niet wat je wilt, meld je dan aan voor de open dag komende zaterdag 22 augustus van 14 tot 16 uur. De docenten laten deze zaterdag zien hoeveel plezier zij aan muziek, dans, theater en beeldend beleven, hoe heerlijk het kan zijn om een duwtje in de rug te krijgen op dat gebied, en wat het culturele onderwijs met hen doet. Voor ons staat veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. Daarom is dit keer de open dag alleen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar.

Ouders kunnen de open dag via livestream volgen en er is een online spreekuur voor vragen.

Na de open dag volgt nog een week waar je allerlei gratis proeflessen kunt volgen. En als je er dan uit bent, de lessen starten vanaf maandag 31 augustus. Met de sterk gereduceerde lesgelden (muziekles vanaf 27 euro per maand) is de drempel niet al te hoog.

Verder helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is tot een bedrag van maximaal € 425 per jaar voor lesgeld en/of lesbenodigdheden zoals instrument of danskleding. Dus wat let je? Opgeven voor de open dag of proeflessen en inschrijven voor een van de cursussen kan via de site www.tentvoortalent.nl.

 

Reacties