Test je fitheid na de Corona lockdown bij Heliomare

Foto: Ron Pichel

Eén uur durende fitheidstest biedt inzicht in bloeddruk, hartslag, metabolische leeftijd en BMI met uitgebreid beweeg- en leefstijladvies

Tijdens de gedwongen corona-lockdown zijn sportverenigingen en fitnessclubs noodgedwongen gesloten geweest. Daardoor was de mogelijkheid om te kunnen blijven sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen hebben in deze periode stress en spanning ervaren, waardoor het leefpatroon negatief beïnvloed is. Bovendien was de drempel om te grijpen naar makkelijke maaltijden, snoep, chips en snacks laag, doordat we meer tijd thuis en op de bank doorbrachten.

Inmiddels is algemeen bekend dat een gezonde leefstijl, een goede weerstand en weinig stress bijdragen aan een gezond lichaam en geest. Daardoor ben je ook minder vatbaar voor virussen.

Heliomare Bewegen en Sport constateert dat veel mensen weer zin, tijd en energie hebben om te sporten, maar ziet ook dat er vraag is naar inzicht in de fitheid en vitaliteit van sporters. Daarom biedt Heliomare de mogelijkheid om bloeddruk en hartslag, metabolische leeftijd en BMI je fitheid te laten testen. De fittest duurt één uur inclusief een uitgebreid beweeg- en leefstijladvies. Deelnemers krijgen inzicht in o.a. hun (Body Mass Index). Iedereen kan zich aanmelden. Ook voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden om medewerkers te ondersteunen.

De test wordt afgenomen in het Vitaliteitcentrum van Heliomare. Ook is het mogelijk om op deze locatie onder professionele begeleiding van trainers en leeftijlcoaches te gaan bewegen en sporten en te werken aan je leefstijl.

Kijk voor de speciale fittest aanbieding op www.heliomare.nl/fittest. Bedrijven kunnen contact opnemen met Heliomare via [email protected], dan nemen wij contact met u op voor een kennismaking.

Reacties