Drive-in bioscoop op de Dorpsweide in Wijk aan Zee

Foto: Wikipedia

Wijk aan Zee, 19 augustus – De dorpsweide in Wijk aan Zee wordt op vrijdag 11 en 25 september omgetoverd tot een sfeervolle drive-in bioscoop. Per avond kunnen de inzittenden van maar liefst 250 auto’s genieten van een muziekfilm.

Op 11 september is het de beurt aan de klassieke meezinger Grease, op 25 september staat de minstens zo swingende biografie van Elton John: Rocketman op het programma.

Bezoekers kunnen alleen vooraf een kaartje kopen via de website van SaWaZ: https://sawaz.nl. Uiteraard houdt de organisatie rekening met de geldende coronamaatregelen.

Over het initiatief
Wijk aan Zee is een cultureel dorp waar de dorpsbewoners elk jaar samen meerdere leuke evenementen opzetten. Denk bijvoorbeeld aan de Smaakmarkt, de Zeepkistenrace en het Jutterspad. Dit jaar konden veel van de evenementen niet doorgaan in verband met de coronacrisis. Gelukkig zit het dorp niet stil en is er met de drive-in bioscoop toch een manier gevonden om de zomer leuk af te sluiten, met het dorp, de badgasten en iedereen uit de regio. Ouderwets gezellig en helemaal coronaproof!

Reacties