Kinderen maken bieb

Foto: Bibliotheek IJmond Noord

Hoe komt de nieuwe 100-talentenjeugdafdeling van Bibliotheek IJmond Noord eruit te zien? Dat bepalen de kinderen dit keer helemaal zelf!

De 100-talentenjeugdafdeling van de bibliotheek in Beverwijk wordt volgend jaar opnieuw ingericht.

De bedoeling is dat deze afdeling niet alleen vóór, maar ook dóór kinderen wordt ingericht. Bibliotheek IJmond Noord nodigt alle kinderen tussen 8 en 12 jaar uit om met elkaar aan de slag te gaan, mee te doen en mee te denken hoe de nieuwe 100-talentenjeugdafdeling eruit komt te zien.

Als je meedoet…
Je volgt vier workshops waarin men aan de slag gaan met brainstormen, verzinnen, ontwerpen en ideeën uitwerken. De workshops vinden plaats op maandag 28 september, 5, 19 en 26 oktober van 15:30 – 17:00 uur in de vestiging Beverwijk of op locatie.

Op maandag 9 november presenteren wordt aan ouders en genodigden gepresenteerd wat in die 4 weken tot stand is gekomen. Het is belangrijk dat de deelnemers bij alle workshops en de presentatie aanwezig kunnen zijn.

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar, woon je in Beverwijk en wil je graag meedoen? Mail naar [email protected] . Er kunnen max. 12 kinderen deelnemen, dus wees er snel bij!

Reacties