Formule 1 Turkije laat toeschouwers toe tijdens Grand Prix op 15 november 2020

Foto: Pexels

Formule 1 Turkije is dit jaar op 15 november live te zien en te volgen als toeschouwer. De organisatie van de F1 Grand Prix van Turkije mikt met deze bijzondere race op 100 duizend toeschouwers. Het is de eerste Formule 1 race van dit seizoen waar toeschouwers worden toegelaten.

Voor één keer komt de Turkse Grand Prix terug in Turkije in Istanbul. In totaal heeft de organisatie van de F1 voor dit seizoen 17 races kunnen samenstellen, inclusief de Formule 1 Turkije. Als F1-fan mag je deze race niet missen, want vooralsnog worden toeschouwers toegelaten.

Boek daarom nu je vakantie naar Istanbul in Turkije. Kijk de spannende Formule 1 Turkije race waar Max Verstappen een grote kans heeft om te winnen. En geniet ook nog een aantal dagen van de prachtige metropool stad, de Turkse gastvrijheid en de heerlijke Turkse delicatessen.

Toeschouwers toegelaten bij Formule 1 Turkije
Istanbul Park is een uitgestrekt circuit, waardoor de organisatie heeft aangegeven dat toeschouwers welkom zijn voor dit evenement. Er wordt nu gesproken over 100.000 toeschouwers die welkom zijn tijdens de race en de trainingen. Wie weet zien we dit jaar een Oranje zone in Istanbul?

Indien de situatie rondom het Corona virus verslechterd, gaat de Formule 1 Turkije race wel door, maar dan zonder toeschouwers. Vooralsnog wordt gesproken over een Formule 1 Turkije race met toeschouwers, met inachtneming van de huidige Corona hygiëne maatregelen.

Goedkoop weekendticket Formule 1 Turkije voor 10 euro
Voor slechts 10,20 euro (90 Turkse Lira) heb je een weekend ticket te pakken voor Formule 1 Turkije. Daarmee heb je toegang tot de training op vrijdag, de kwalificatie op zaterdag en de F1 race op zondag. Of kies voor een dagkaart van 3,40 (30 Turkse Lira). De wedstrijd race vindt plaats op zondag 15 november 2020.

De laatste F1-race die plaatsvond op het circuit Istanbul Otodrom was negen jaar geleden in 2011. Het circuit is altijd bijgehouden, dus het ligt er mooi bij en is klaar om de Formule 1 teams te ontvangen.

De grote namen en kanshebbers zoals Max Verstappen (Red Bull Racing) en Lewis Hamilton (Mercedes) kijken nu al uit naar een gevecht op het Turkse circuit. Eindelijk kunnen de Formule 1 fans weer naar een race! Het wordt waarschijnlijk de enige F1 race van het seizoen waar publiek bij mag zijn.

Die-hard fans naar GP Turkije 2020
Als die-hard F1-fan wil je dit echt niet missen. Een goedkope reis naar Turkije en super voordelig weekend ticket om Max Verstappen wereldkampioen te zien worden!

Red Bull Racing heeft afgelopen races laten zien dat ze Mercedes stukje voor stukje naderen. Het wereld kampioenschap wordt nog spannend, want Max Verstappen staat tweede met slechts 47 punten achter Hamilton. Als Lewis Hamilton één keer uitvalt staan ze praktisch gelijk.

De Turkse Formule 1 baan is zeer geschikt voor de Red Bull bolides om met de volle winst ervan door te gaan. Je wilt dit niet missen! Boek nu je vliegticket en geniet van als toeschouwer van de één na laatste race van het Formule 1 seizoen.

Goedkoop vliegticket Istanbul Formule 1
Goedkoop vliegtickets Istanbul of ticket Turkije boek je bij de vertrouwde reisspecialist van Turkije Triptime. Maak van deze trip een leuke vakantie in Istanbul en ga live uit je dak bij Formule 1 GP Turkije 2020.

Reacties