Gratis cursus over gezond, lekker en betaalbaar eten in Gezondheidscentrum Broekpolder

Foto: Pixabay

Gezond en lekker eten is belangrijk. Maar soms is dat best lastig. Want hoe hou je het betaalbaar, zeker als je moet rondkomen met een kleine beurs? De cursus ‘Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn’ helpt daarbij!

Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen, die moeten rondkomen met weinig geld, maar ook voor mensen, die graag meer willen weten over gezonde en voordelige voeding? In de cursus krijgt men veel informatie en praktische tips over besparen op boodschappen, betaalbare keuzes maken,  wat is  een gezond dagmenu, waarom en hoe zou je etiketten moeten lezen en hoe worden producten vergeleken door bijvoorbeeld proeftesten.

Online
Omdat men in deze tijd op een veilige manier de cursus wil begeleiden, bestaat de cursus uit één bijeenkomst online van 2 uur, één vragenuurtje online en een bijeenkomst op locatie van 2 uur te organiseren in het  Gezondheidscentrum Broekpolder, Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD Heemskerk.

De cursus wordt begeleid door Constance Delmte, diëtist bij ViVa! Zorggroep en sociaal werker Hansje Veen in samenwerking met Gezondheidscentrum Broekpolder en Socius.

  • Heeft u weinig ervaring online, geen computer of laptop? Vooraf wordt er contact met u opgenomen. Wanneer dat nodig is krijgt u uitleg hoe u aan de onlinebijeenkomsten zou kunnen deelnemen.
  • Wanneer u wilt meedoen aan de cursus of meer informatie wilt neem dan contact op met Hansje Veen door een mail te sturen naar: [email protected] of bel met 06-33956888 (whatsapp en SMS kan ook)
  • Meer informatie is te vinden op www.groepenvansocius.nl bij overige activiteiten.
  • Startdatums: Cursus 1 start op 5 oktober en cursus 2 op 16 november
  • Tijdstip: maandag van 10.00-12.00 uur

Reacties

Cookieinstellingen