Medewerkers IJmond Werkt! verrast met ludiek welkom

Foto: IJmond Werkt!

Op donderdag 10 september zijn alle 120 medewerkers van de afdeling Montage & Verpakken, onderdeel van IJmond Werkt!, feestelijk ontvangen toen ze op hun werk aankwamen.

Met een ballonnenboog, taartjes, een accordeonist en butler Meneer Alphons, wilde de organisatie deze groep medewerkers – coronaproof- eens in het zonnetje zetten.

Waardering
De afgelopen maanden is deze locatie in de Trompet in Heemskerk, weliswaar in afgeslankte vorm, namelijk non-stop open geweest. “Door het virus leek het er even op dat de medewerkers niet meer naar hun werk konden komen, terwijl ze dit iedere dag met ontzettend veel plezier doen. Met het herschikken van de werkplekken, looproutes door het pand én een dagelijkse instructie konden de medewerkers met een gerust hart komen en ging het werk redelijk ‘gewoon door’. En dat is een groot compliment waard, vandaar deze verrassing”, aldus Erwin van Hardeveld, directeur IJmond Werkt!.

Over IJmond Werkt!
IJmond Werkt! is een dynamische organisatie die in opdracht van de IJmondgemeenten invulling geeft aan de Participatiewet. We bieden ondersteuning en advies aan werkzoekenden en zijn met het Werkgeversservicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond hét loket voor werkgevers in de regio ten aanzien van arbeidsmarktvraagstukken.

Reacties