De Groene Ezel organiseert alternatieve online veiling

Helaas heeft Kringloopwinkel Heemskerk De Groene Ezel vanwege corona eind maart niet de jaarlijkse veiling kunnen organiseren. Omdat er toch veel mooie items voor de veiling zijn verzameld is besloten de veiling nu online te organiseren via Facebook.

Iedere week een veilingstuk online
Er is een filmpje gemaakt door IJmond Nieuws waarin de eerste te veilen items worden getoond. Jan (van de schatten van Jan) geeft in dit filmpje uitleg over de te veilen items. De komende tijd wordt er elke week een foto van een veilingstuk uit het filmpje op de Facebookpagina van De Groene Ezel geplaatst, waarop men gedurende een week kan bieden. Biedingen kunnen onder de foto worden geplaatst en met de hoogste bieder wordt contact opgenomen om het artikel in de winkel op te halen.

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit bericht voor het filmpje, dat overigens ook te zien is via de Facebookpagina van De Groene Ezel en op YouTube (https://youtu.be/zqIEh_ydzJ4)

Kraam op Facebook
Natuurlijk heeft niet iedereen een Facebookaccount, dus naast de virale veiling wordt er ook een kraam ingericht waarop veilingartikelen worden verkocht. Deze kraam zal over een aantal weken worden ingericht. Er wordt een nauwkeurige selectie gemaakt van de artikelen die online worden geveild en artikelen die in de winkel worden verkocht.