Dragqueens trekken bingoballen in Chateau Marquette

Foto: aangeleverd

Hilarische bingo ‘Beaversisters Online Bingo On Tour’ niet alleen te volgen via de Facebookpagina Four Drags and a Funeral maar ook live te beleven in Chateau Marquette in Heemskerk

Thuisblijven en toch het gevoel hebben, dat je een heerlijk avondje uit hebt gehad, dat is de ‘Beaversisters Online Bingo On Tour’. Op zaterdagmiddag 26 september om 16:00 uur is de hilarische bingo te volgen via de Facebookpagina Four Drags and a Funeral. Maar ook zijn er VIP-kaarten te koop om de bingo live te beleven in Chateau Marquette in Heemskerk.

De Beaversisters Online Bingo On Tour is ontstaan tijdens de intelligente lockdown om de thuisblijvers een veilige en leuke avond te bezorgen. Op 26 september wordt alweer de vierde editie van deze dragqueenbingo georganiseerd door de acteurs uit de succesvolle theatershow Four Drags and a Funeral. Zij zijn niet bij de pakken neer gaan zitten toen de voorstelling niet door kon gaan. Dragqueen/acteur Hans Goes vertelt: “Zolang je ballen hebt is er hoop. Dat is een tekst uit de voorstelling die we hebben moeten uitstellen. Bingo is een vrolijk onderdeel in die voorstelling. En nu dus online een vrolijke steun in deze moeilijke periode. Want Bingo is als het leven; zolang je ballen hebt is er hoop!”

Verrassende tombolaronde
De show wordt gepresenteerd door de dragqueens en hun ‘moeder’ uit te komedie. Miss Multiple Joyce is de host en ontvangt haar gasten bij haar thuis. Lucinda St. John, Annie M.G. Schmudt en Liesbeth Suurland draaien de ballen. En Poca Handtas doet op haar eigen ludieke wijze een verrassende tombola, waarbij het publiek thuis mooie prijzen kan winnen.

“Elke keer is het via de livechat onder bingobeelden via Facebook een drukte van jewelste. De deelnemers chatten met elkaar en maken daar nieuwe vrienden. Kortom; net alsof je uit bent. Doe mee, blijf thuis, maar voel je na afloop alsof je een wild feestje hebt gehad!”, legt Hans uit.

Deze keer is speciaal. De bingo vindt plaats in de historische locatie Chateau Marquette. Voor een beperkt aantal personen is de bingo ook live vanuit dit chateau mee te maken in de vorm van een VIP-arrangement. “We verlengen de live-uitzending voor onze gasten in het Heemskerkse chateau. Een vrolijke nazit met hilarische acts, een drankje en een hapje voor onze VIPS. En natuurlijk alles volgens de maatregelen van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen,” legt Hans Goes uit.

De online Beaversisters Bingo wordt gepresenteerd door Alexander van der Doorn, Joey Ploch, Wim Kok, Bianca Nunnink en Hans Goes. De Bingo is op 26 september om 16.00 live te volgen. Vanaf 15.00 uur in Chateau Marquette Heemskerk voor de (beperkte aantan) VIPs. Bingokaarten (online of VIP-kaarten) zijn van tevoren te koop via www.fourdragsandafuneral.nl.

Reacties

Cookieinstellingen