Herfstwandeling vanaf het Koetshuijs bij Kasteel Assumburg

Foto: NME

NME Beverwijk & Heemskerk organiseert in samenwerking met Ingrid Natuurlijk een herfstwandeling voor volwassenen vanaf ’t Koetshuijs te Heemskerk. De wandeling is op dinsdag 15 september van 19.00-20.00 uur.

De wandeling
Langzaamaan begint de grond zich weer te vullen met bladeren, een teken dat de herfst in aantocht is. Onze natuurgids Ingrid neemt u mee rondom kasteeltuin Assumburg en zal u verbazen met haar kennis en leuke feitjes over de herfst. Verbaas, beleef en verwonder u over de schoonheid van de natuur in de herfst.

Aanmelden
Deze herfstwandeling lezing is specifiek voor volwassenen. In verband met de Corona maatregelen en uw en onze veiligheid zijn er deze avond van de 15, nog 4 plekken, beschikbaar. Wij vragen u om gepaste afstand te houden van andere deelnemers die niet uit hetzelfde gezin komen. Deelname is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via deze link: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/herfstvolwassenen

Educatiecentrum ’t Koetshuijs is gevestigd aan de Tolweg 9a te Heemskerk.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk of kunt u contact opnemen via [email protected].