Baakbelevenis Dierverzorging op 30 september bij kinderboerderij De Baak

Foto: NME

Op 30 september kunnen kinderen van alles leren over dieren en hun verzorging. De jeugd is dan ook van harte welkom op kinderboerderij De Baak!

Activiteiten
Deze middag kunnen de kinderen op het terrein van kinderboerderij De Baak een leuke speurtocht volgen. Er zijn medewerkers die samen met de dieren extra informatie geven. Zo leren de kinderen over hen en hun verzorging. Ook krijgen ze nog iets mee waardoor ze thuis zelf nog aan de slag kunnen. Het belooft een leuke en leerzame middag te worden.

Coronamaatregelen
Gezien de coronamaatregelen zijn de educatieruimte en de toiletten nog gesloten. De speurtocht zal dan ook op het buitenterrein plaatsvinden. Iedereen wordt verzocht om zelf aan de 1,5 meter afstand te denken. En verder moeten uiteraard de aanwijzingen van personeel ter plaatse worden opgevolgd.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected] Volg ons ook op Facebook!

Reacties