Paddenstoelen fotograferen met Bosw8er Evert-Jan Woudsma

Foto: Evert-Jan Woudsma

Fotografiecentrum ISOO organiseert op zaterdag 10 oktober aanstaande een fotowandeling met als thema ‘Paddenstoelen’. De fotowandeling wordt begeleid door Evert-Jan Woudsma. De locatie is dit keer park Westerhout in Beverwijk.

Herfst! Wat spreekt er meer tot de verbeelding dan al die prachtige paddenstoelen. In deze workshop van 2 uur aandacht voor het fotograferen zonder de natuur te beschadigen, hoe maak je gebruik van het schaarse licht en hoe krijg je een mooi bokeh.

Maar wat is een paddenstoel eigenlijk? Ook daar geeft Evert-Jan antwoord op, want hij is behalve fotograaf ook boswachter!

We verzamelen om 9.45 op de parkeerplaats van park Westerhout in Beverwijk. Na afloop gaan we met een ieder die dat gezellig vindt, koffie drinken in de Smaeckkamer.Fotowandelingen
ISOO organiseert tot aan de zomervakantie van 2021 minimaal 5 fotowandelingen. Natuurlijk zijn de fotowandelingen er om iets te leren, maar ook gezelligheid staat hoog in het vaandel. Daarom wil ISOO de fotowandelingen nog iets extra’s meegeven; zo wordt de mogelijkheid geboden om uw allermooiste foto die u tijdens de fotowandeling heeft gemaakt te laten zien bij fotografiecentrum ISOO tijdens een dag-expositie waar alle deelnemers van de fotowandelingen hun mooiste foto tonen. Onder het genot van een hapje en een frisdrankje kunnen we deze foto’s met elkaar bewonderen en na afloop krijgt u uw foto (A4 formaat ) meteen mee naar huis.

Informatie en reserveren kan via [email protected] Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers; dus wees er snel bij!

De andere fotowandelingen zijn op 1 november en 10 januari. Zie voor meer informatie de ‘Agenda’ op www.isoo.nu.

Reacties