Twan Huys over de Amerikaanse verkiezingen in Kennemer Theater

Foto: Aangeleverd

In het kader van de Maand van de Geschiedenis hebben Bibliotheek IJmond Noord en het Kennemer Theater vlak voor de Amerikaanse verkiezingen journalist, schrijver en presentator Twan Huys weten te strikken voor een lezing en een sessie waarin het publiek Twan vragen mag stellen over de presidentsverkiezingen.

Meer dan ooit is er dit jaar enorme aandacht voor de extreem spannende strijd tussen president Trump en de democraat Joe Biden. Dinsdag 20 oktober is hij daarom van 20.00 – 21.30 uur te gast in het Kennemer Theater. Na afloop zijn dan ook zijn boeken te koop die Twan graag voor je signeert.

Voor het televisieprogramma Nieuwsuur was Twan Huys 7 jaar lang correspondent in New York. Ook was hij zeer regelmatig te gast als Amerika-deskundige bij De Wereld Draait Door en televisieprogramma M. Verder schreef hij in 2016 het boek De Clintons.

Eerder dit jaar publiceerde Twan Huys ‘Wandellust’, een wandelboek met de mooiste routes door Nederland en gesprekken met onder meer prinses Irene, Geert Mak en Herman Finkers.

Kaarten zijn online en aan de theaterkassa van het Kennemer Theater verkrijgbaar. Entree inclusief garderobe en drankje vooraf: 1e rang € 16,-, 2e rang € 14,-, met bibliotheekpas € 3,50 korting. Zie voor meer informatie www.bibliotheekijmondnoord.nl en www.kennemertheater.nl.

Vanwege corona is het aantal beschikbare entreebewijzen beperkt. Het Kennemer Theater neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om u een veilig verblijf te bieden.

Reacties

Cookieinstellingen