Herfstsprookjestocht en knutselen bij ’t Koetshuijs op 7 oktober

Foto: Wim Meijer Fotografie

Woensdagmiddag 7 oktober wordt er in kasteeltuin Assumburg een herfstsprookjestocht georganiseerd voor de jeugd vol mooie rijmpjes over kabouters. Daarna kunnen de kinderen nog herfstachtig knutselen. Alles bij elkaar duurt het van 14.00 uur tot 16.00 uur.

De tocht
Onderweg door de kasteeltuin kom je de schattigste gedichtjes tegen en misschien ook nog wel een paar kabouters. Deze tocht kun je samen met een volwassene volgen, uiteraard letten zij op de 1,5 meter afstand. Denk om regenkleding wanneer het herfstachtig weer is.

Knutselen
Onder de overkapping bij ‘t Koetshuijs kun je een windlichtje versieren voor de komende donkere dagen. Tijdens deze activiteit zijn de tafels ingericht voor kinderen. Ouders wordt verzocht op een andere plek op hun kroost te wachten en zij zullen versteld staan van het mooie windlicht. Het kan zijn dat de werkplekken vol zijn, dan vragen wij een beetje geduld tot er weer plek is.

Aanmelden
Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar, aanmelden is niet noodzakelijk omdat de activiteit buiten plaatsvindt. In verband met de coronamaatregelen is de knutselactiviteit alleen toegankelijk voor kinderen. Wij verzoeken volwassenen vriendelijk doch dringend de aanwijzingen van de medewerkers ten allen tijden op te volgen. Zo houden wij de activiteit leuk en veilig!

Deelname is gratis.
Bezoekerscentrum ‘t Koetshuijs is gevestigd aan de Tolweg 9a in Heemskerk.

Reacties