Boshuttendagen, traditie maar net even anders!

Foto: Youtube

Stichting Welzijn Beverwijk organiseert traditiegetrouw in de herfstvakantie weer de boshuttendagen. Met de nodige voorzorgsmaatregelen is het toch mogelijk de boshuttendagen te laten plaatsvinden, maar in een ander jasje.

Een lekker dagje uit in de natuur met sport- en spelactiviteiten, levend stratego,  gezamenlijk eten en plezier maken. Helaas staat het overnachten dit keer niet op het programma.

De Boshuttendagen zijn op maandag 12 oktober van 14.00 – 21.00 uur voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Op dinsdag 13 en woensdag 14 oktober van 10.00 – 17.00 uur voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Per dag kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen.

De kinderen kunnen zich weer lekker uitleven in en rond de Boshutten van Sint Wilfried aan het Scoutingpad 1 in Castricum. Deelname kost € 11,- per kind per dag (inclusief drinken, tussendoortje, lunch of avondeten). De ouders/verzorgers brengen de kinderen tot aan de parkeerplaats waar de kinderen worden opgehaald door de leiding. Aan het eind van de boshuttendag brengt de leiding de kinderen weer terug naar de parkeerplaats waar ze worden opgehaald door hun ouders/verzorgers.

Het is niet toegestaan dat de ouders/verzorgers op de locatie komen. Inschrijven is alleen mogelijk via onze website:  www.welzijnswb.nl/inschrijvenactiviteitenkinderen. Vul hier de gegevens in van uw kind, schrijf iedere deelnemer apart in, geef voor uw bereikbaarheid het liefst een 06 nummer op en vermeld bij opmerkingen eventuele allergieën, medicijngebruik, gedragsstoornis, enz.

 

Reacties