Creatieve workshop ‘Verloren industrie’ in Museum Kennemerland

Foto: Museum Kennemerland

Op dinsdag 13 oktober organiseert Museum Kennemerland een creatieve herfstvakantie-activiteit voor kinderen van 6 – 12 jaar!

Wist jij dat de fabriek van de Tapijtknoperij Kinheim vroeger in de Zeestraat stond? Een bijzondere werkplaats waar vrouwen op een rij zaten en met de hand tapijten knoopten voor mensen uit heel Nederland. Wil jij meer leren over hoe ze dat deden?

Kom dan op dinsdag 13 oktober, in de herfstvakantie, naar de workshop ‘Verloren industrie’. Je bekijkt de Kinheim tapijten in Museum Kennemerland, leert hoe ze vroeger de knopen maakten en ontwerpt je eigen memo tapijt!

De ochtend is voor kinderen van 6 – 12 jaar. Om 9:45 uur gaan de  deuren van het museum open en wij beginnen om 10 uur. Rond 12 uur ben je klaar.

De entree is dankzij een bijdrage van de organisatie van de week van de Industriecultuur slechts € 2,50 per deelnemer. Er is plaats voor maximaal 10 – 15 kinderen. Aanmelden met vermelding van voor- en achternaam en geboortedatum via: [email protected]Museum Kennemerland, Westerhoutplein 1, (ingang: Noorderwijkweg 2A), Beverwijk. Kijk voor meer informatie op: www.museumkennemerland.nl

Reacties