Hoe je wereld verandert na een arbeidsongeval

Foto: Pxhere

Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Arbeidsongevallen organiseren informatieavond in Buurthuis Wijk aan Duin

Slachtoffers van arbeidsongevallen krijgen naast de lichamelijke en geestelijke gevolgen van het ongeval ook te maken met allerlei onvoorziene kosten en inkomensachteruitgang. Er is tevens sprake van een ondoorgrondelijke woud van regelingen. Ook de ondersteuningsmogelijkheden van het slachtoffer zijn niet duidelijk. Stichting Welzijn Beverwijk organiseert in samenwerking met Stichting Arbeidsongevallen een bijeenkomst ‘Hoe je wereld verandert na een arbeidsongeval’.

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 oktober van 15.00 – 17.00 uur in Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk. Er worden inleidingen gegeven door een adviseur van de Universiteit van Amsterdam, een letselschadejurist en een medewerker van de arbeidsinspectie (ministerie SZW). Een slachtoffer van een arbeidsongeval zal tijdens de bijeenkomst door middel van een interview zijn verhaal doen.

Voor het bezoeken van deze bijeenkomst is aanmelding verplicht via [email protected] Vanzelfsprekend dient u klachten vrij te zijn en neem uw mondkapje mee.

Reacties