Kennemer Theater annuleert alle geplande voorstellingen tot 28 oktober

Foto: Kennemer Theater

Het Kennemer Theater in Beverwijk heeft besloten om alle voorstellingen tot 28 oktober te annuleren. Het besluit werd genomen direct na de persconferentie van gisteravond waarbij Mark Rutte het besluit van het kabinet en het RIVM bekend maakte om alle coronamaatregelen aan te scherpen.

Eerder had het Kennemer Theater, net als een aantal andere grote theaters, een ontheffing gekregen van het maximaal van 30 bezoekers per zaal. Deze ontheffing werd met de nieuwe maatregelen gisteravond echter ingetrokken.

“Er zijn geen uitzonderingen meer. Dat betekent dat wij genoodzaakt zijn de geplande voorstellingen tot 28 oktober te annuleren. Het is niet haalbaar om voor 30 bezoekers een voorstelling te spelen.”, aldus het Kennemer Theater op hun Facebookpagina.

“Bezoekers met kaarten voor een voorstelling in deze periode worden zo snel als mogelijk persoonlijk nader geïnformeerd. Gezien de uitzonderlijke situatie wordt er pas in een later stadium geïnformeerd over de afwikkeling. Er wordt allereerst gekeken naar de mogelijkheden om de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen’.

Reacties