Mysterieus stempel duikt op in Beverwijk… ‘GEEN PEPERNOTEN’!

Foto: Sinterklaas Comité Beverwijk

BEVERWIJK – Op diverse plekken in Beverwijk is een mysterieuze stempel verschenen. In grote letters staat er ‘GEEN PEPERNOTEN’.

Ook Beverwijk is voorzichtig en weet dat door Corona het erg lastig zal worden voor de kinderen om Sinterklaas van dichtbij te kunnen begroeten, maar dat de kinderen van Beverwijk dit jaar geen pepernoten krijgen is voor Beverwijk onacceptabel.

Het Sinterklaas comité Beverwijk heeft de opdracht om de beste journalisten, detectives en agenten te vinden om deze mysterie op te lossen. Overal in Beverwijk beginnen de stempels te verschijnen. Het ziet ernaar uit dat alleen Beverwijk is getroffen en het comité moet met een oplossing komen.

Livestream persconferentie Sinterklaas Beverwijk op maandag 23 november
Maandag 23 november om 17.00 uur streamen we vanaf sinterklaasbeverwijk.nl de ingelaste persconferentie waarin het comité met een plan komt. Help jij mee dit mysterie op te lossen?

Voor de laatste informatie kijk op : www.sinterklaasbeverwijk.nl.

Livestream mét Sinterklaas op zondagmiddag 29 november
In 2020 gaat alles anders dan vooraf bedacht. Dat geldt ook voor het Sinterklaas Comité Beverwijk, dat al vele jaren op vrijwillige basis de intocht organiseert. Door de coronacrisis kon de intocht niet doorgaan. Maar helemaal niets doen is voor het comité geen optie. Dit jaar heeft het Sinterklaas Comité Beverwijk besloten om een interactieve livestream met Sinterklaas te organiseren.

Op zondagmiddag 29 november om 14.30 uur start de livestream met Sinterklaas. Een interactieve show voor jong en oud! Aanmelden kan op de website sinterklaasbeverwijk.nl. Voor wie zich aanmeldt staat op de afgesproken dag en tijd een SURPRISETAS klaar. Tijdens de livestream komt de inhoud van de SURPRISETAS zeker van pas…

Reacties