Kerst-hamsteren geeft ‘verlichting’ and it’s a ‘big boom’

Foto: Charles Duijff / Pixabay

De moeilijke pandemie-omstandigheden bezorgen niet alleen het kabinet een ‘hoofdpijndossier’. Paracetemol kan in voorkomende gevallen verlichting geven, maar de samenleving is naarstig opzoek naar alternatieven en men vindt daarvoor massaal ‘kerstverlichting’.

Niet alleen verlichting natuurlijk, het grote aanbod aan kerstartikelen geeft bij velen warme gevoelens en men is kennelijk ongerust dat wat kerstartikelen betreft schaarste ontstaat. Er is dan ook on-line massaal een run ontstaan op alles wat schittert. ’t Is wel weer eens wat anders dan toiletpapier…

Piek-ervaring

Tal van winkels en webwinkels beleven deze ‘piek-ervaring’. De traditionele piek bovenin de boom (hieronder) wordt overigens steeds meer vervangen door andere topversiering, zoals bijvoorbeeld de kerstster...Natuurlijk bestellen kerstliefhebbers uit veiligheidsoverwegingen hun versiering het liefst on-line. Om de lokale winkeliers te steunen wordt opgeroepen dit dan zoveel mogelijk bij de lokale ondernemer te doen via internet. (Charles Duijff fotocompilatie Pixabay) Belang van goede website….

Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keizer gaf vrijdagmorgen bij het TV-programma Goede Morgen Nederland danook het belang aan van het hebben van een goede website voor iedere ondernemer.

Vroege start van de kerstverkoop

Bij de Action zag ik in augustus al kerstartikelen en de vele tuincentra hadden hun kerstshow in oktober 2020 al ingericht. Tuincentra, ik zei het al eerder, starten vaak al in oktober… Kerstballen

Waar de ballen-drift vandaan komt…..ik heb er de ballen verstand van, maar er worden momenteel massa’s van verkocht. Thuiswerken is voor velen een must en voor wie op zoek is naar romantiek…er blijft nu echt niet veel anders over dan de kerstboom te versieren. Maar ook daarbij bestaat grote kans een engeltje te ontmoeten…. VREDE op AARDE en namen Nieuws.nl fijne dagen gewenst….O JA en…HAMSTER ZE !!!

Reacties