De SpaceBuzz komt naar het TalentenLab in Bibliotheek Beverwijk

Foto: Bibliotheek IJmond Noord - aangeleverd

Woensdag 2 december komt de SpaceBuzz van de SpaceExpo uit Noordwijk naar het TalentenLab in de bibliotheek aan het Kerkplein in Beverwijk. De SpaceBuzz is een ruim vijftien meter lang raketvoertuig voorzien van de nieuwste virtual reality- en augmented reality-technologieën.

Kinderen van 10 t/m 12 jaar kunnen in de SpaceBuzz een virtuele ruimtereis rond de aarde maken.  Aan boord reis je naar de ruimte, waar je de aarde ziet door de ogen van een astronaut. Onze planeet is indrukwekkend, bijzonder, een oase van leven in het zwarte heelal. Van de lancering tot de spectaculaire landing – een missie met de SpaceBuzz voelt levensecht.

Reis je mee? Dan is het noodzakelijk dat je je aanmeldt voor twee TalentenLabs. Ter voorbereiding op de reis met de SpaceBuzz volg je op woensdag 25 november in het TalentenLab in Beverwijk namelijk eerst een les over de ruimte.

Voor de reis op 2 december is aanmelden ook verplicht. Je kunt je aanmelden voor 15.00 uur, 15.30 uur, 16.00 uur of 16.30 uur. Je meldt je voor het TalentenLab op 25 november én 2 december aan bij de klantenservice van bibliotheekvestiging Beverwijk of Heemskerk. Dat kan tijdens de openingsuren na 13.00 uur. Of meld je online aan op www.bibliotheekijmondnoord.nl. Kijk daar in de agenda bij 2 december.

Belangrijk: Zorg dat je op 2 december 10 minuten voor aanvangstijd aanwezig bent bij de SpaceBuzz op het Kerkplein in Beverwijk.

Hieronder een uitzending van het jeugdjournaal over de SpaceBuzz: 

Reacties