Plet en Soto: ze deden ’t wéér!

Telstar is er vanavond in geslaagd om met de volle drie punten vanuit Utrecht terug te keren naar Velsen. Dat met dank aan topscorers Soto en Plet.

Nadat Jong Utrecht al na 5 minuten via Jeredy Hilterman de leiding pakte, waren het uiteindelijk de Witte Leeuwen die 5 minuten voor het eind de overwinning opeiste door een doelpunt van Glynor Plet. Eerder was het al Sebastian Soto die voor de gelijkmaker had gezorgd.

Daarmee haalde de ploeg van Andries Jonker belangrijke punten binnen. Verlies zou Telstar op de ranklijst flink omlaag hebben geduwd, naar de 13e plaats. Winst zorgt er echter voor dat Telstar zich nu met een 7e plaats schaart onder de subtoppers in de Keuken Kampioen Divisie.

Minpuntje in de wedstrijd was wel de rode kaart die topscorer Sebastia Soto in de tweede helft moest incasseren. Hierdoor staat de Amerikaanse international komende wedstrijd tegen koploper Cambuur aan de kant.

De komende twee weken beloven voor Telstar zwaar de worden. Komende vrijdag ontvangt Telstar  eerst koploper Cambuur. Een week later komt Almere, de nummer 2, op bezoek in Velsen.

Klik HIER voor het wedstrijdverslag en de eventuele interviews van mediapartner NH Nieuws. 

Reacties