Beverwijk: geen Nieuwjaarsreceptie, wel Nieuwjaarsvideo

Foto: Pixabay

BEVERWIJK – Gemeente nodigt alle Beverwijkers uit om een filmpje op te nemen met nieuwjaarswensen en maakt daar een grote Nieuwjaarsvideo van.

Ieder jaar luidt de gemeente Beverwijk samen met inwoners, ondernemers en partners feestelijk het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsreceptie. Helaas kan de nieuwjaarsreceptie van 2021 niet plaatsvinden op de manier zoals we gewend zijn. Toch is het belangrijk om aandacht te hebben voor elkaar. Ook nu wil de gemeente samen met alle inwoners, ondernemers en partners proosten op het nieuwe jaar. En elkaar een gezond en voorspoedig jaar toewensen.

Nieuwjaarsvideo
2020 was een bewogen jaar voor iedereen. Onze nieuwjaarswensen voor het komende jaar hebben daardoor meer betekenis dan ooit. Daarom maakt de gemeente dit jaar een nieuwjaarsvideo. En iedereen mag een nieuwjaarswens voor 2021 inzenden. Door onze wensen met elkaar te delen kunnen we toch samen het nieuwe jaar inluiden.

Hoe doet u mee?
Iedereen kan meedoen door een filmpje op te nemen waarin de nieuwjaarswens voor 2021 wordt uitgesproken. Bijvoorbeeld: Wat hoopt u dat 2021 ons brengt? Of welke wens heeft u voor uw familie of vrienden?

Tips voor het maken van het filmpje

  • Houd de videoboodschap tussen de 5 en 10 seconden.
  • Zoek een stille plek om de video op te nemen.
  • Het kan handig zijn om u door iemand anders te laten filmen.
  • Houd de telefoon horizontaal (liggend) tijdens het opnemen.
  • Ga liever niet vlak voor een deur of muur staan, zorg dat er wat diepte achter u is.
  • Zorg dat er voor en na de boodschap een korte stilte zit. Twee seconden is genoeg.
  • Sluit de boodschap af met ‘Gelukkig nieuwjaar’. Als u een oliebol of champagne bij de hand heeft, mogen die natuurlijk in beeld.

Stuur het filmpje voor 1 januari in
De video kan per mail naar [email protected] worden gestuurd. Is het bestand te groot om per mail te versturen? Dan kan de video via www.wetransfer.com worden verstuurd. Vergeet niet om in de e-mail uw naam te vermelden.

Van de leukste/mooiste/ontroerendste inzendingen maakt de gemeente een compilatie Vanaf 6 januari 2021 verspreidt de gemeente de video via de sociale media kanalen.

Reacties