Hart onder de riem met kerstpakket voor vrijwilligers en deelnemers Humanitas IJmond

Kerstdiner dit jaar niet mogelijk door coronamaatregelen en dus pakt Humanitas IJmond uit (in dit geval dus ‘in’) met mooi kerstpakket voor vrijwilligers en deelnemers aan activiteiten van de vrijwilligersorganisatie

Het is inmiddels een traditie geworden dat er ieder jaar een gezellig en smakelijk kerstdiner wordt georganiseerd voor de vrijwilligers en deelnemers van Humanitas-activiteiten in de IJmond, zoals Maatjes immigranten en Maatjes GGZ of die  huisbezoeken afleggen, dit als dank voor hun tomeloze inzet. Dit jaar loopt echter alles anders. Door de coronamaatregelen is een kerstdiner niet mogelijk en dus is er een alternatief gevonden in het kerstpakket. .

Net als bij de kerstdiners hebben ook dit jaar de donateurs zich weer van hun beste kant laten zien, waardoor het mogelijk is geworden om in totaal 106 kerstpakketten samen te stellen. Veertig daarvan zijn bestemd voor de vrijwilligers, de andere pakketten voor de deelnemers van de activiteiten.

IJmond Nieuws ging een kijkje nemen bij het samenstellen en inpakken van de kerstpakketten en sprak daar met Ineke Jansen en Marjan Heesterbeek van Humanitas IJmond over dit mooie initiatief.

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit bericht voor de reportage van IJmond Nieuws.