“Ieder kind een passende fiets”

Foto: Remko Pijnaker

Heemskerker komt met nieuw initiatief: de Groeifiets. Thuis afgeleverd, op maat afgesteld, onderhoud inbegrepen en omruilen voor een grotere als je kind is gegroeid. Het kan allemaal met het flexibele kinderfietsabonnement van Remko Pijnaker.

Nieuws.nl ging langs bij Remko en praatte met hem over de Groeifiets

Remko, wat is je initiatief?

Remko Pijnaker woont met mijn gezin in Heemskerk en gaat hippe kinderfietsen aanbieden in de vorm van een maandabonnement.

Waarom ben je hier mee begonnen?

Remko heeft 2 kinderen en ze hebben zodoende al heel wat kinderfietsjes versleten. Hij heeft ook wel eens een fietsje “op de groei” gekocht. Zijn zoontje kon er niet op wegrijden, omdat hij niet met zijn voetjes bij de grond kon. Vervolgens deze fiets dus maar in de hoek van de garage gezet en een kleinere op marktplaats gekocht. Op deze kleinere voelde zijn zoontje zich wel weer vertrouwd en was het plezier en vertrouwen in fietsen weer terug. Dat is toch wat je wilt, voor je kind!

Wat houdt jouw concept in?

Waarom elke keer een fietsje kopen voor je kind, terwijl het binnen de kortste keren weer te klein is? Waarom is er geen bedrijf die je kinderfiets thuis komt brengen, op maat afstelt, het onderhoud doet en de fiets omruilt voor een grotere als je kind is gegroeid? Dat is precies wat Groeifiets gaat doen. Het motto is dan ook “elk kind een passende fiets”. Groeifiets levert kinderfietsen van 1 tot 15 jaar in de regio Haarlem – Alkmaar – Amsterdam. Bekijk hier de fietsen. https://www.groeifiets.nl/winkel/

Wat is er aansprekend aan je aanbod?

Puky en S’COOL zijn de merken die Groeifiets levert. Deze merken hebben zich gespecialiseerd in het maken van kinderfietsen. S’COOL is zelfs zo goed dat het door de fietsersbond is uitgeroepen tot de beste kinderfiets! Verder ben je voorgoed van fietsen kopen/verkopen en al het onderhoud verlost. Dit is allemaal bij het abonnement inbegrepen. Nu de eerste maand gratis! Gebruik kortingscode startgroeifiets (geldig t/m 1-4-2021).

Voor meer informatie: neem een kijkje op de website www.groeifiets.nl of bel Remko direct: 06-21952553.

Reacties