Centrale verdediger Telstar Benaissa Benamar per direct naar FC Utrecht

Foto: Dennis Gouda

UTRECHT – Met een vertraging van een half jaar vertrekt Benaissa Benamar alsnog bij Telstar. Nadat afgelopen zomer een transfer naar de Italiaanse serie A afketste, heeft FC Utrecht nu toegeslagen. Dat meldt VI.

(bron: NH nieuws)

Het Italiaanse Sassuolo leek de 23-jarige centrale verdediger te gaan contracteren, maar op het laatste moment ketste die overgang af.

Benamar was één van de uitblinkers aan de kant van Telstar in de eerste helft van het seizoen. Zijn contract liep komende zomer af. Hij gaf na de verloren thuiswedstrijd tegen koploper SC Cambuur (1-2) voor de microfoon van NH Sport aan een winterse transfer niet uit te sluiten. In anderhalf jaar tijd speelde hij 39 competitiewedstrijden (allen basis) voor de Witte Leeuwen waarin hij drie keer scoorde.

Het is niet duidelijk welke transfersom FC Utrecht aan Telstar overmaakt. De eredivisionist heeft zijn komst nog niet bevestigd. Ook technisch directeur Andries Jonker wilde dinsdagavond nog niet op de transfer reageren. Hij doet dat woensdag na afloop van de training van Telstar.

Reacties