Door weer en wind komt de Bibliotheek naar je toe!

Foto: Wim Meijer Fotografie

Omdat de lezers niet naar de bibliotheek kunnen komen komt nu, tijdens de lockdown, de bibliotheek naar de lezers.

De boekenbezorgdienst van bibliotheek IJmond Noord draait op volle toeren. Men is blij om veel mensen blij te kunnen maken met een tas vol verrassende boeken en alle dankbare reacties in ontvangst te mogen nemen.

Helaas lijkt het er op dat de lockdown voorlopig nog voortduurt maar dat geldt dan ook voor de speciale bezorgdienst. Leden van de bibliotheek kunnen het formulier op de website invullen en daarop aangeven welk genre men graag wilt lezen. Men kan kiezen uit Spannend, Romantiek, Literatuur, Fantasy & SF, Oorlog & verzet, ‘Laat je verrassen’ (van alles wat), groteletterboeken , Young adult en kinderboeken.

De medewerkers van de bibliotheek  vullen vervolgens een tas met vijf boeken in het gewenste genre en bezorgen deze thuis. Ook als men al het maximaal aantal toegestane boeken heeft geleend, kan van deze service gebruik worden gemaakt.

Lukt het niet om het formulier online in te vullen, bel dan met de bibliotheek en geef je wensen telefonisch door. Houd in dit geval je bibliotheekpas bij de hand.

Reacties