Jong Hercules kaapt Blue Monday

Foto: Jong Hercules

Blauw is de clubkleur van Jong Hercules. Daarom is Blue Monday dit jaar de online dag van Jong Hercules waarop de Beverwijkse voetbalclub haar leden en vrijwilligers oproept om via hun social media kanalen gezellige foto’s en video’s te delen.

Jong Hercules verwacht dat juist deze Blue Monday deprimerender is dan voorgaande jaren. Nederland zit in een harde lockdown. Voetbalwedstrijden zijn afgelast en trainingen zijn zeer beperkt. De meeste leden van Jong Hercules zijn in de zomer aan de beurt voor een vaccin. Tot dit tijd moet iedereen het vooral doen met naar voetbal kijken.

Meedoen aan de actie mag iedereen. Deel een foto of video op een social media account en gebruik daarbij de hashtags #bluemonday #jonghercules. Tag Jong Hercules in je bericht of als locatie. De leukste foto of video wint een compleet verzorgde barbecue bij de eerste thuiswedstrijd als de kantine open is.

Secretaris Ferry van Wezop: “De achterliggende gedachte van deze actie is vooral heb geduld, blijf gezond en positief.” Voorzitter Justin de Vries: “Met deze actie willen we niet alleen leuke herinneringen met elkaar ophalen. We willen juist naar de toekomst kijken. Dit wordt het jaar waarin we weer voetbalwedstrijden gaan spelen. Dit wordt het jaar waarin we weer een biertje in de kantine gaan drinken. En tot die tijd is geduld een gezonde zaak.”

Reacties