Plet helpt met hattrick Telstar naar ruime overwinning op TOP Oss

Glynor Plet tijdens eerdere wedstrijd tegen FC Den Bosch

OSS – Telstar heeft zaterdagmiddag op bezoek bij TOP Oss met ruime cijfers gewonnen. De Witte Leeuwen hadden verrassend weinig moeite met thuisploeg uit Noord-Brabant. Mede dankzij een hattrick van Telstar-spits Glynor Plet werd het 1-4.

(bron: NH Nieuws)

Telstar begon ten opzichte van het vorige duel tegen De Graafschap met Frank Korpershoek, Shayne Pattynama, Anthony Berenstein en Tom Overtoom in de basisopstelling. De wijzigingen van trainer Andries Jonker pakten goed uit want na drie minuten schoot Pattynama zijn ploeg met een van richting veranderd schot op 0-1.

Telstar had in het eerste half uur weinig te duchten van TOP Oss en kwam zelfs door Glynor Plet op een 0-2 voorsprong. Diezelfde Plet groeide in de 2e helft zelf uit tot onbetwiste ‘Man of the Match’ door met nog twee doelpunten zijn hattrick compleet te maken.

In de laatste minuut van de officiële speeltijd redde Mart Rem uiteindelijk nog een beetje de eer van TOP Oss door de eindstand op 1-4 te bepalen.

Door de overwinning blijft Telstar op de achtste plaatst staan in de eerste divisie. De ploeg van trainer Andries Jonker heeft nu nog maar drie punten minder dan provinciegenoot FC Volendam. Aanstaande vrijdag speelt Telstar zijn volgende wedstrijd. Dan is Jong AZ in het eigen stadion de tegenstander.

Klik HIER voor de interviews van mediapartner NH Nieuws met Telstar-trainer Andries Jonger en spits Glynor Plet.