Fiets te klein of kind te groot? Heemskerker komt met nieuw initiatief: de Groeifiets!

Foto: Groeifiets.nl

Thuis afgeleverd, op maat afgesteld, onderhoud inbegrepen en omruilen voor een grotere als je kind is gegroeid. Het kan allemaal met het flexibele kinderfietsabonnement van Remko Pijnaker.

Remko, wat is je initiatief?
Remko woont met mijn gezin in Heemskerk en gaat hippe kinderfietsen aanbieden in de vorm van een maandabonnement. Jouw kind fietst altijd op de juiste maat fiets. Want ben je gegroeid? Dan ruilen we de fiets om voor een grotere. Inclusief onderhoud. De kinderfiets wordt bij je thuis afgeleverd en op maat afgesteld. Van leuke loopfiets tot stoere tienerfiets.

Waarom ben je hier mee begonnen?
Remko heeft 2 kinderen en ze hebben zodoende al heel wat kinderfietsjes versleten. Hij heeft ook wel eens een fietsje “op de groei” gekocht. Zijn zoontje kon er niet op wegrijden, omdat hij niet met zijn voetjes bij de grond kon. Vervolgens deze fiets dus maar in de hoek van de garage gezet en een kleinere op marktplaats gekocht. Op deze kleinere voelde zijn zoontje zich wel weer vertrouwd en was het plezier en vertrouwen in fietsen weer terug. Dat is toch wat je wilt, voor je kind!

Voor wie is het
Het is voor ouders en grootouders. Wat is er nu leuker dan je (klein)kind een fietsje te geven op bijvoorbeeld zijn verjaardag?
Groeifiets levert kinderfietsen van 1 tot 15 jaar in de regio Haarlem – Alkmaar – Amsterdam.  Bekijk hier de fietsen.

Is een Groeifiets duurzaam?
Zeker, dat begint al bij het uitpakken van de fiets uit de doos. We scheiden natuurlijk papier en plastic. We halen zelfs de grote nieten uit het karton om te recyclen. De fiets zelf wordt zeer goed onderhouden en gaat meerdere kinderen mee. Mocht de fiets niet meer inzetbaar zijn, dan halen we de fiets helemaal uit elkaar en hergebruiken we onderdelen. Zo maken we van de ketting een coole sleutelhanger. Deze geven we gratis weg aan nieuwe klanten en is ook te koop in onze webshop.Wat is er aansprekend aan je aanbod?
Puky en S’COOL zijn de merken die Groeifiets levert. Deze merken hebben zich gespecialiseerd in het maken van kinderfietsen. S’COOL is zelfs zo goed dat het door de fietsersbond is uitgeroepen tot de beste kinderfiets! Verder ben je voorgoed van fietsen kopen/verkopen en al het onderhoud verlost. Dit is allemaal bij het abonnement inbegrepen. Nu de eerste maand gratis! Gebruik kortingscode startgroeifiets (geldig t/m 1-4-2021).

Voor meer informatie: neem een kijkje op de website www.groeifiets.nl of bel Remko direct: 06-21952553.

Klik HIER voor het interview van IJmond Nieuws met Remko Pijnakker.

Reacties