Kaartverkoop Dance Valley en Dutch Valley vandaag gestart

Foto: Ton van Steijn

VELSEN-ZUID – De organisatoren van Dance Valley en Dutch Valley zijn positief gestemd en gaan er vooralsnog van uit dat beide festivals doorgaan, dit, met in hun achterhoofd de ontwikkelingen op het gebied van testevenementen, vaccins en sneltest.

(bron: NH Nieuws)

De toekomst wat betreft een mogelijke versoepeling voor grote festivals deze zomer blijft onzeker. Desondanks gelooft UDC Events, de organisatie achter Dance Valley en Dutch Valley festival in Velsen-Zuid, in een zomer met festivals.

Hoewel de officiĆ«le ‘go’ nog even op zich zal laten wachten, is de organisatie vandaag alvast begonnen met de voorverkoop. Omdat veel van de plannen voor 2020 zijn doorgeschoven naar aankomende zomer, hebben ze dit keer minder voorbereidingstijd nodig en kunnen zij zodra ze groen licht krijgen snel schakelen, zo laat de organisatie weten. “We geloven oprecht dat we dit jaar al onze fans weer mogen verwelkomen in onze prachtige vallei”, aldus een woordvoerder.

Kaartjes die vorig jaar zijn gekocht, zijn nog steeds geldig

WOORDVOERDER UDC EVENTS

Dance Valley en Dutch Valley staan dit jaar gepland voor 14 en 15 augustus in Velsen-Zuid. Hoewel de organisatie verwacht dat het doorgaat, houden ze ook rekening met een minder positieve uitkomst. “Mocht het toch niet doorgaan, dan kunnen mensen hun aanbetaling gewoon terugkrijgen”, aldus de woordvoerder van UDC Events. “En kaartjes die vorig jaar al zijn gekocht, zijn dit jaar uiteraard nog steeds geldig.”

Reacties