Disco, koken, kunst en chillen voor jeugd bij NUL251

Foto: Pixabay

Het team van NUL251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, organiseert diverse activiteiten voor kinderen in hun jeugdcentrum aan de Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk.

Disco vrijdag 5 maart
Op vrijdag 5 maart is er weer een disco voor kinderen van 8 t/m 12 jaar van 19.00 – 21.00 uur.
DJ Thor en DJ Max gaan weer swingende muziek draaien en dansspelletjes verzorgen. De entree bedraagt € 1,- en voor een klein bedrag kan er iets lekkers te eten of te drinken worden gekocht.

Kinderkookcafé anders
Op dinsdag 9 maart gaat het kinderkookcafé voor kinderen van 8 t/m 12 jaar van start. Het kinderkookcafé is van 15.00 – 17.00 uur. Dit keert wordt het anders. We gaan hapjes maken, voor- en nagerechten. Vijf weken achter elkaar en iedere week hapjes uit een ander land. De kosten zijn voor vijf keer € 12,50.

Kidsart en inloop op maandag
Ben je tussen de 8 en 14 jaar en vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan op maandag van 14.30 – 17.00 uur naar NUL251 om kleine kunstwerkjes te maken. Wil je liever gamen, chillen of spelletjes? Dat kan ook. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor alle activiteiten geldt dat je je van tevoren moet aanmelden via [email protected]. In verband met de coronamaatregelen bij de inschrijving je volledige naam en adresgegevens en het telefoonnummer van je ouders/verzorgers vermelden. Er zijn maar beperkt plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan, vol = vol.

Reacties