Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor Telstar

Shayne Pattynama speelt vanavond zijn laatste wedstrijd voor Telstar
Foto: Dennis Gouda

Vanavond begint de vierde en laatste periode in de Keuken Kampioen Divisie voor Telstar met thuiswedstrijd tegen Roda JC. Voor de Velsenaren is de vierde periodetitel een laatste kans om zich te plaatsen voor de play-offs. Via de reguliere stand is dat voor de Witte Leeuwen een bijna onmogelijke opdracht. Telstar staat tiende en de achterstand op nummer acht Roda JC is liefst elf punten.

(bron: NH nieuws)

Bij Telstar speelt Shayne Pattynama zijn laatste wedstrijd. Hij vertrekt naar Viking FK, achtvoudig Noors landskampioen, al dateert de laatste titel van 1991. Ilias Bronkhorst keert terug in de selectie van trainer Andries Jonker, die nog altijd geen beroep kan doen op routinier Frank Korpershoek. De aftrap in Velsen-Zuid is om 20.00 uur. Erik-Jan Brinkman doet verslag.

De wedstrijd is vanavond live te volgen via NH Sport, waarin ook live aandacht wordt besteed aan de wedstrijd FC Volendam – NAC Breda.

Volledig programma
Er is een nagenoeg compleet programma in de eerste divisie vanavond. Uiteraard houdt NH Sport de luisteraars ook op de hoogte van de ontwikkelingen bij de andere wedstrijden waaronder Jong PSV – Jong AZ en Jong Ajax – MVV Maastricht.

Reacties