Iedereen welkom om buiten te sporten bij Honkbalvereniging Rooswijk

Foto: Rooswijk

IJmondse honkbalvereniging tijdens huidige coronatijd weer volop in beweging met jeugdteams en jongvolwassenen tot en met 26 jaar. Iedereen welkom om drie keer gratis mee te trainen.

Nu we met zijn allen thuis moeten blijven, is het extra belangrijk om voldoende te bewegen. Helaas is het momenteel niet mogelijk om binnen te sporten, maar buiten sporten kan wel al. Bij honk- en softbalvereniging Rooswijk vinden wij beweging belangrijk en wordt daarom nu alweer volop getraind. Omdat honkbal een laagdrempelige sport is, is dit een ideaal moment om een keer gratis mee te trainen!

Iedereen tot en met 26 jaar mag al in teamverband buiten trainen. Daardoor zijn onze jeugdteams al volop in training. Zowel op de zaterdag-, als de zondagochtend wordt er getraind. Jongens en meisjes tot en met 15 jaar die willen meetrainen zijn welkom. Zowel het team met de jongste spelers (6-8 jaar) als de pupillen (9-12 jaar) zijn beginnende teams en daarmee ideaal voor nieuwe kinderen om een keer mee te doen en kennis te maken met het honkbal.

Iedereen vanaf 27 jaar mag in groepjes van maximaal vier personen buiten trainen. Voor honkbal is dat voldoende om te kunnen trainen. Daarmee zijn ook de honkbalteams weer gestart. Beide teams trainen samen op de woensdagavond en de zondagochtend. De twee teams samen bestaan uit nieuwe leden en leden die al jaren sporten.

Slowpitch
Rooswijk is een vereniging waar iedereen welkom is. Er zijn teams voor alle leeftijden. Bij Rooswijk staat plezier voorop, maar wordt er altijd voor de winst gegaan. Zo krijgt iedereen de kans om, in teamverband, op een plezierige manier sportieve prestaties neer te zetten.

Met name de jongste jeugdploegen kunnen wel wat versterking gebruiken. Daarnaast wil men heel graag een slowpitchteam voor dames en heren neerzetten. Slowpitch is een recreatieve variant van softbal en wordt gespeeld in gemengde teams.

Kennismaken met onze sport?
Train dan drie keer gratis mee. Vraag jouw drie gratis trainingen aan via onze website, waar je direct ook meer informatie vindt over onze vereniging en onze sport. Ga daarvoor naar www.rooswijk.nl.

Reacties