Teststraat Beverwijk ook vandaag en morgen gesloten door harde wind

Foto: Wim Meijer Fotografie

Was aanvankelijk het bericht dat de coronateststraat bij de Bazaar in Beverwijk gisteren gesloten zou zijn, ook vandaag en morgen houdt de GGD de deuren gesloten. Oorzaak is de harde wind.

De sluiting heeft wel voor enkele misverstanden gezorgd. Vandaag bleek dat niet alle afspraken op tijd waren afgezegd, met als gevolg dat een aantal mensen voor een gesloten deur stonden.

“De teststraat in Beverwijk is niet alleen gisteren en vandaag, maar morgen ook nog gesloten. Donderdag gaat hij weer open”, aldus GGD-Kennemerland woordvoerder Harm Groustra. Het landelijk callcenter zou alle afspraken afbellen, maar dat is helaas niet in alle gevallen gelukt.”

“De mensen die toch al onderweg waren, hebben de optie gekregen om zich bij Schiphol te laten testen, waar voldoende capaciteit is. De mensen die voor morgen een afspraak hebben, zijn/worden door GGD Kennemerland zelf opgebeld.”

Ook testbus Uitgeest buiten gebruik
Ook de testbus in Uitgeest is vandaag en morgen buiten gebruik, zo laat Groustra weten. “Hij staat voor onderhoud in de garage, maar dat is volgens planning.”

Reacties