Online platform BUUV IJmond om elkaar een handje te helpen

BUUV biedt bewoners een platform om met elkaar in contact te komen. Via BUUV kun je andere bewoners ontmoeten, samen iets ondernemen, nieuwe dingen leren of elkaar helpen met van alles.

Je kunt niet overal goed in zijn. En dan is het fijn als er mensen in je omgeving zijn die dátgene voor je kunnen doen waar jij nou net minder handig in bent, geen tijd voor hebt om misschien fysiek niet toe in staat bent. En andersom kan ook, dat jij vaardigheden hebt waar je iemand anders blij en gelukkig mee kunt maken.

Hiervoor is het internetplatform BUUV IJmond in het leven geroepen. Meldt je aan en geef aan waar je iemand voor nodig hebt of wat jouw vaardigheden  zijn die je wilt aanbieden. En dat hoeven niet alleen ‘klussen’ te zijn, dat mag ook iemand zijn om mee te wandelen, of te praten, of om voor iemand de hond uit te laten. Kortom: BUUV IJmond is een buurtmarktplaats voor en door buurtbewoners, niet aan leeftijd gebonden en met als doel elkaar te helpen met een gesloten beurs.

Omroep Heemskerk praatte met o.a. Johan Rotteveel, vrijwilliger bij BUUV IJmond en Henk Huisman, sociaal werker MET Heemskerk over BUUV IJmond.

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit bericht voor de reportage van Omroep Heemskerk. 

Reacties