Blessuretijd doet Telstar ook tegen Jong PSV de das om

Frank Korpershoek gisteravond goed voor de 2-1

Telstar leek gisteravond lang op weg naar de overwinning op Jong PSV, maar inmiddels traditiegetrouw ging het opnieuw in blessuretijd mis. De Eindhovenaren schoten de 2-2 in de 92ste minuut binnen en namen een punt mee uit Velsen-Zuid.

Je kunt je afvragen hoe het gegaan zou zijn wanneer Andries Jonker over zijn voltallige selectie had kunnen beschikken. Als… Maar het was niet anders. Blessures en vooral een coronagolf zorgden ervoor dat maar liefst 10 man van de vaste selectie ‘buiten spel’ bleef. Een puzzel voor de trainer, maar wel een opsteker voor Trevor Doornbusch, die zijn debuut maakte en voor Robin Eindhoven die voor de eerste keer in de basis mocht starten.

Een andere opsteker was dat er eindelijk weer eens fans op de tribunes te vinden waren. Weliswaar slechts 349, maar net genoeg om toch voor iets meer sfeer te zorgen. Na 28 minuten was het dan ook voor het eerst in lange tijd dat er weer vanaf de kant werd gejuicht toen Glynor Plet de 1-0 in de touwen schoot.

Lang konden de Velsenaren echter niet genieten van hun voorsprong, want al 6 minuten later scoorde Nigel Thomas de gelijkmaker. Daarna bleef Telstar wel de bovenliggende partij, hetgeen zich in de 63e minuut vertaalde in opnieuw een voorsprong door een doelpunt van ‘Mister Telstar’ himself, Frank Korpershoek.

Wat nu nog resteerde was de voorsprong over de eindstreep trekken. Alleen dat blijkt het hele seizoen als een probleem van de Witte Leeuwen. En ook deze avond was dat  niet anders, want twee minuten in blessuretijd was het alsnog Emmanuel Matuta die tekende voor de 2-2.

Met nog twee wedstrijden te gaan staat Telstar nu op de 13e plaats van de keuken Kampioen Divisie.

Klik hier voor het wedstrijdverslag en voor de interviews na de wedstrijd van mediapartner NH Nieuws.