Lovens opent showroom voor elektrische bakfiets in Beverwijk

Foto: Lovens

De elektrische bakfiets fabrikant Lovens heeft haar deuren geopend om de eerste consumenten te ontvangen. Via de digitale afspraakkalender op de website kan een testrit worden ingepland bij de nieuwe showroom in Beverwijk.

De eerste consumenten hebben de Lovens Experience al beleefd en de reacties zijn lovend. Met deze mogelijkheid geeft de elektrische bakfietsfabrikant gehoor aan de vraag van ouders om alvast de bakfiets te kunnen testen. De gloednieuwe Lovens Explorer wordt deze zomer verwacht.

Beginnen met 60 winkels in Nederland en 30 in België
Lovens Bikes wordt eerst in Nederland en België in de markt gezet, voor Nederland zo’n 60 en in België 30 winkels. Ramon Vial: “Wij concentreren ons op de regio’s waar de doelgroep zit en gaan voor selectieve distributie via zorgvuldig gekozen dealers. Daarnaast kunnen consumenten de Lovens elektrische bakfiets straks ook online bestellen, maar dat faciliteren we allemaal in samenwerking met onze dealers, die de fietsen altijd zullen uitleveren”.

Elektrische bakfiets in drie uitvoeringen
De elektrische bakfiets van Lovens komt beschikbaar in drie uitvoeringen en is verkrijgbaar vanaf € 4.999,-. Om klanten keuze te bieden qua kleuren zijn er twee verschillende stylingkits waarbij gekozen kan worden voor een andere kleur voor het frame, handvatten, zadel en de bankjes.

(foto: Lovens)

Reacties