Kaartverkoop ZICHT Theatermanifestatie IJmond deze week van start gegaan

Foto: Aangeleverd

Van 15 t/m 19 september 2021 neemt Theatermanifestatie IJmond het publiek mee op een theatrale ontdekkingstocht langs façades, verborgen verhalen en onontdekte plekken in het centrum van Beverwijk. De voorstelling brengt spel, dans, zang, muziek en beeldende kunst samen in een bijzonder nieuw verhaal.

ZICHT is een productie van een professioneel team van makers en kunstenaars uit de IJmond, uitgevoerd door zo’n 150 deelnemers en vrijwilligers. Met spel, muziek en dans wordt het publiek meegezogen in een nieuwe vertelling. De stad is de achtergrond, maar verwacht ook verrassende decors die een wereld tevoorschijn toveren waar je voor even in kunt verdwijnen.

ZICHT is de derde productie van de Stichting Theatermanifestatie IJmond en vormt het sluitstuk van een trilogie na SCHEMERING (Kasteeltuin Assumburg, 2017) en LUWTE (Havengebied IJmuiden, 2019).

Per voorstelling is slechts een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. De tickets zijn vanaf 1 juni online te bestellen via www.theatermanifestatieijmond.nl.

 

Reacties