Eerste training van Telstar met nieuwe gezichten op een spiksplinternieuwe mat

Foto:

Vandaag beleefde de selectie van Telstar weer de eerste training van het seizoen. Een start met een flink aantal nieuwe gezichten en ook op een nieuwe grasmat.

(foto’s: Dennis Gouda)

De kunstgrasmat was na 6 jaar trouwe dienst hard aan vervanging toe. De nieuwe mat is duurzaam en heeft een kurk infill. Daarmee zet Telstar opnieuw een stap in het duurzamer maken van het BUKO Stadion.

Wat de nieuwe gezichten betreft: Telstar versterkte zich met vier nieuwe spelers waaronder doelman Ronald Koeman junior. De zoon van oud-bondscoach Ronald Koeman komt over van TOP Oss.

Van Almere City FC komen Anwar Bensabouh (22) en Delvechio Blackson (26) over. Eerstgenoemde is een middenvelder en kwam 58 wedstrijden uit voor Almere City FC in de Eerste Divisie.

Blackson is een linksbenige verdediger en speelde reeds 69 wedstrijden in het betaalde voetbal waarvan 54 voor Almere City FC.

Van FC Volendam komt de 20-jarige Jip Molenaar over. Molenaar is een verdediger en maakte in februari dit jaar zijn debuut voor de plaatselijke FC in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Castricummer Rein Smit (20) sluit ook aan bij de Witte Leeuwen vanaf komend seizoen. Hij komt over van SC Heerenveen waar hij sinds 2014 in de jeugdopleiding speelde en in 2019 zijn debuut maakte in het eerste elftal. Inmiddels heeft de aanvaller 6 wedstrijden in de Eredivsisie achter zijn naam staan.

Bij de training aanwezig was foto Dennis Gouda die een uitgebreide foto-impressie maakte van de eerste training van de Witte Leeuwen.

Klik HIER voor de complete fotoserie van Dennis Gouda.

Reacties