Doornroosje en rozen bij het Koetshuijs kasteel Assumburg

Foto:

Woensdagmiddag 7 juli verandert het Koetshuijs en Kasteeltuin Assumburg in een sprookjesachtig geheel. NME verzorgt deze middag een sprookjesachtige wandeling door de kasteeltuin.

Sprookjeswandeling
In de rozentuin vertellen deskundigen over allerlei kenmerken van rozen en herleeft het sprookje wanneer je door de tuin loopt. De wandeling is te bezoeken tussen 14.00 uur en 15.45 uur. Deelname is gratis!

Zelf aan de slag
Na de tocht door de tuin kun jij bij Vivian van Creavief een mooie roos of een rozenschild knutselen. Dan ga je helemaal in stijl naar huis toe! En knutselen met uitzicht op het kasteel wie wil dat niet? Bezoekerscentrum het Koetshuijs is gevestigd aan de Tolweg 9a in Heemskerk.Aanmelden
Aangezien de speurtocht buiten plaatsvindt is aanmelding vooraf niet noodzakelijk. Wel wordt u verzocht om zelf aan de 1,5 meter afstand te denken. Tevens dient iedereen de aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen. Check vooraf: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/ en let op aanvullende informatie op onze facebookpagina.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected] Volg ons ook op facebook!

Reacties