Insectenhotel maken in het Koetshuijs bij Kasteel Assumburg

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op dinsdag 13 juli organiseert NME Beverwijk & Heemskerk een trendy workshop voor volwassenen in het Koetshuijs te Heemskerk: in een mum van maak je je eigen insectenhotel.

Insectenhotel
Insecten voeren belangrijke taken uit in onze tuinen; ze zorgen voor bestuiving en zijn natuurlijke bestrijders. Toch hebben zij het moeilijk, uw hulp is gewenst. Kom naar de workshop help en zet een eigen insectenhotel in elkaar! Hang het insectenhotel thuis op een hoge, zonnige plek en help mee onze lokale natuur te verbeteren!

De workshop wordt geleid door Vivian Stam, leerkracht en oprichtster van Creavief.Aanmelden
Deze workshop is specifiek voor volwassenen. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/insectenhotel. Ter plaatse dient men rekening te houden met de 1,5 meter afstand en instructies van het personeel op te volgen i.v.m. ieders veiligheid.

De workshop is op dinsdag 13 juli van 19.00-21.00 uur.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk of kunt u contact opnemen via [email protected].

Reacties