Zomer op ’t plein: zes gezellige maandagmiddagen voor 55+’ers op en rond het Kerkplein

Foto: Aangeleverd

Ook deze zomer organiseren Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk in het Kennemer Theater weer zes gezellige maandagmiddagen voor 55+’ers.

Elke week staat dan tussen 14.00 en 16.00 uur een ander Europees land centraal. Per middag kun je meedoen aan drie heel afwisselende activiteiten van elk ongeveer drie kwartier. Telkens zijn er creatieve en muzikale workshops en is er een workshop over de literatuur van het land. Voor echte lezers, maar echt net zo leuk voor wie (bijna) nooit leest!

Op 12 juli staat Ierland centraal. Er zijn twee verrassende en heel verschillende workshops rond Ierse muziek, ook leuk voor wie niet muzikaal is. En er is een informatieve bijeenkomst over de rijke Ierse cultuur en literatuur met voor lezers interessante leestips!

Daarna zijn er middagen over Portugal (19 juli), Italië (26 juli), Griekenland (2 augustus), Oostenrijk (9 augustus) en Zweden (16 augustus).
Toegang: € 7,- per middag, inclusief koffie/thee, wat lekkers en een drankje na afloop. Meer info en kaartverkoop via www.bibliotheekijmondnoord.nl en bij de klantenservice in de bibliotheek. Telefonisch reserveren tijdens de openingsuren kan ook: 0251 – 228591.

Zomer op ’t plein 2021 werd mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van het Oranje Fonds, Stichting RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en de Rabobank.

Reacties