Sabina Posthumus signeert Bazaar Kookboek

Foto: Pixabay / De Bazaar

Op zondag 18 juli is Sabina Posthumus aanwezig op de Beverwijkse Bazaar voor het signeren van haar kookboek “Recepten van De Bazaar” .

Het kookboek betreft een vernieuwde uitgave, met nieuwe recepten van Sabina. Alle recepten zijn toegankelijk en eenvoudig te bereiden, maar wel met de bijzondere ingrediënten die op De Bazaar te vinden zijn.

Behalve om te signeren is Sabina vooral aanwezig voor het geven van kooktips en -tricks. Zij heeft op eigen initiatief dit kookboek geschreven uit liefde voor De Bazaar en het jarenlang experimenteren met ingrediënten.  ” Ik laat mijn boodschappenlijst thuis en laat me verleiden door wat ik zie en ruik. Er is zoveel te krijgen en vaak voor een spotprijs”.

Enkele reviews:

  • “De recepten kloppen! Ze zijn lekker vlot geschreven en echt niet moeilijk. Van mijn ongeveer 100 kookboeken is dit een boek dat ik regelmatig uit de kast pak”.
  • “Een boek met veel heerlijke recepten! Wat ik heel leuk vind is dat de recepten die we gemaakt hebben vrij eenvoudig te maken waren dankzij de instructie van het boek en geweldig smaakten! We koken hem front to back!”
  • “Het eerste recept dat ik maakte was zo lekker en leek ook nog eens op de prachtige foto. En dat was geen toevalstreffer. Komen er vrienden eten dan pak ik dit kookboek.”

De Signeersessie vindt plaats op het Kruidenplein op de Versmarkt van 12.00 – 16.00 uur. Tijdens de signeersessie gaan er ook hapjes rond van gerechten uit het kookboek.

Exclusieve aanbieding alleen geldig op zondag 18 juli: Kookboek van € 17,50 voor € 12,50 (zie voucher op www.debazaar.nl/kookboek). Gratis schort én gratis Bazaar shopper OP=OP! Kookboek gesigneerd door Sabina

Over Sabina Posthumus
Sabina Posthumus (1973) werkt al jaren als culinair redacteur, onder andere voor titels als Favorflav en Lekker Weten. Verder schrijft zij voor glossy lifestylebladen als Residence Magazine en Avenue en voor merken als Gall & Gall, Ben & Jerry’s en Almhof. Sabina is verder voor de grap een blog begonnen, maar heeft nu duizenden bezoekers per maand voor haar nieuwe recepten (www.sabinakookt.nl). En nu met haar kookboek op De Bazaar!

Reacties