55+

De Aftrap: nieuwe voetbaltalkshow voor echte Noord-Hollandse voetballiefhebber 

Foto: Pixabay

Vanaf vrijdag 6 augustus zijn presentatoren Jack Mühren en Edward Dekker wekelijks op ons televisiekanaal en op nhnieuws.nl te zien in de nieuwe voetbaltalkshow De Aftrap. Een talkshow voor en door echte Noord-Hollandse voetballiefhebbers die alles willen én moeten weten over Ajax, AZ, Volendam en Telstar.

Bron NH Nieuws:

Iedere vrijdag ontvangen Jack Mühren en Edward Dekker prominente gasten uit de voetbalwereld met wie ze de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden bespreken. De talkshow is een vervolg op het programma De Aftrap dat maandelijks door Lokale Omroep Volendam Edam (LOVE) werd gemaakt.

De eerste uitzending wordt afgetrapt door niemand anders dan oud-Ajacied Gerald Vanenburg en Volendam-trainer Wim Jonk. Halverwege de uitzending gaan we er even tussenuit met Effe eruit, knikkeren met Ed Guyt waarin presentator Ed een wedstrijdje houdt met bekend (oud-) voetballers om in zo min mogelijk pogingen de bal in de knikkerpot te schieten. Dit resulteert in hilarische en soms spannende beelden. Voordat het fluitsignaal klinkt, wordt de uitzending afgesloten met een eigen samengesteld elftal:  ‘FC De Aftrap’. Daarin worden spelers van Ajax, AZ, Volendam en Telstar voorgedragen die de gasten aan tafel het liefst zien spelen.

Edward Dekker van NH Sport: “De Aftrap is een unieke samenwerking tussen de lokale en regionale omroep. Dit is een programma waarin de kijker zich zeker herkent. Het gaat immers over hun favoriete voetbalclub. Met aan tafel bekende gasten die weten waarover ze het hebben, omdat ze hun sporen in de voetbalwereld ruimschoots hebben verdiend.”

De Aftrap is vanaf 6 augustus om 18.15 uur te zien op het televisiekanaal van NH Nieuws en Lokale Omroep Volendam Edam en wordt om de twee uur herhaald. De Aftrap is online te zien via www.nhnieuws.nl/de-aftrap.

 

Reacties

Cookieinstellingen